Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.3.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Nathan on teinipoika joka kärsii oudoista painajaisista. Löydettyään kouluprojektin kautta lapsuuskuvansa kadonneiden henkilöiden nettisivulta, Nathan alkaa epäilemään vanhempiensa alkuperää ja muutakin…

Kaiken kaikkiaan Abduction on juuri ja juuri siedettävää teiniäksöniä, mutta elokuva kompastuu monessa kohtaa. Enimmäkseen ennalta-arvattava juoni ei vain ole riittävän hyvä, näyttely on tönkköä ja elokuvan katsottua tulee fiilis että ajan olisi voinut käyttää paremminkin. Twilightista tuttu Taylor Lautner on käsittämättömän surkea näyttelijä, mutta elokuvan fanittajat spottaavat todennäköisemmin kohtauksia joissa paita lähtee pois päältä. Ruotsin viimeaikainen ylpeys Michael Nyqvist on ainoa kelvollinen näyttelijä tässä elokuvassa. Elokuva on liian naiivi, juoneltaan pliisu ja täynnä epäkohtia. Vältä, jos odotit parempaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!