Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.9.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Bradley Fine ja Susan Cooper ovat CIA:n agentteja. Kun Finen tehtävä on rynnistää kentällä, Susanin on istua kellarissa ja antaa ohjeistuksia näyttöpäätteeltä. Kun Finen käy köpelösti, tarvitaan uusia kasvoja kentälle. Susan ehdottaa itseään…

Aivot narikkaan -toimintakomediana Spy toimii kohtalaisesti. Melissa McCarthy ei ole niin hauska kuin luullaan, mutta kyllä elokuva nauratti monessakin kohtaa. Näyttelijöillä on kaikilla vähän hölmöt roolit, mutta ehkä tarkoituksella. Yhtä vähän toimintaa ja yhtä paljon hölmöilyä en ole nähnyt Jason Stathamin roolihahmossa ikinä aiemmin. Typerä elokuva, mutta kyllähän tuon katsoi. Ihan hauska, ei sen kummempaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!