Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.10.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

O on tyttö joka rakastaa kahta miestä. Ben ja Chon tykkäävät O:sta tasapuolisesti, eikä heitä haittaa se että O on molempien kanssa. Miehet ovat tienanneet omaisuuden kasvattamalla ja myymällä maailman parasta pilveä. Homma kuitenkin muuttuu kun iso kartelli haluaa osingoille. Kaverukset eivät niele sopimusta, joten meksikolaiskartelli pistää kovat piippuun…

Savagesissa on jonkin verran puutteita ja irrationalisuuksia, mutta tykkäsin siitä silti. Tunnelma on hyvä, upeaa äksöniä riittää ja näyttelykin on ihan jees. Blake Lively on kaunis, mutta näyttelyltään vähän läpinäkyvä. Taylor Kitsch, John Travolta ja Emile Hirsch ovat lemppareitani. Benicio Del Toron roolisuoritus oli erityisesti mieleeni, vaikka olemus ja puhetapa muistutti paljon Brad Pittin suoritusta Inglorious Basterdsissa. Rikostrilleri höystettynä hyvällä äksönillä ja draamalla. Toimii.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!