Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.6.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Freddy Krueger ei ole vieläkään kuollut. Tällä kertaa Freddy on ongelmaisten nuorten kimpussa, jotka ovat Elm Streetin viimeiset lapset. Nancy tulee mielisairaalaan hoitamaan traumatisoituneita nuoria, ja huomaa nuorilla olevan unissa superkykyjä…

Painajainen Elm Streetillä 3 on oikeasti paljon parempi kuin kakkososa, ja yltää hyvin likeelle ensimmäistä elokuvaa. Yleensä kolmannet osat ovat surkeita, mutta tämä on oikea helmi. Leffa paljastaa pääjuonesta yksityiskohtia ja taustoja, ja vihdoinkin juonen pienimmätkin palaset tuntuvat selviävän. Elokuva on myös mukavan psykedeelinen, ja siinä on hienoja fantasiaelementtejä joukossa. Tykkäsin!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!