Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Pienet maissintähkärobotit todistavat maailmanloppua, kun robotit hyökkäävät ihmisyyttä vastaan. Maailmanlopun oltua ja mentyä pikkumiehet yrittävät selvitä robottien sorrosta. Tähkä numero 9 saa selville, että numeroidut pikkutähkärobotit ovat ihmisajan neroimman tieteilijän sielun palasia. Yhdistämällä voimansa nuo pikkuveijarit yrittävät taata ihmisyyden säilyvyyden muuten kaoottisessa maailmassa…

Vaikka elokuvan on vain tuottanut Tim Burton, siinä jotenkin näkyy Tim Burtonin jälki. Ohjaaja Shane Acker on varmasti tehnyt yhteistyötä tämän Burtonin mestarmielen kanssa, sillä vain Burton on jätkä joka pystyy luomaan maissintähkästä aivan huikean elokuvaelämyksen. Leffa oli mielenkiintoinen, upea visiuaalisuudeltaan. Leffa sisälsi sekä scifiä, että fantasiaa, mistä pidin todella paljon. Animaatio oli tarkkaa ja hienoa. Suosittelen katsastamaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!