Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.8.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Tyttökouluun ”pakotetaan” opiskelemaan viisi tyttöä, jotka ovat kaikki yhteiskunnan hyljeksimiä. Jokaisella on erityistaitoja. Pian käy ilmi, että vankilanomaisessa koulussa tapahtuu jotain yliluonnollista. Hämärä rehtorirouva Pearce härnää tyttöjä ankarin metodein, kun Isä Drake on pahasti tossun alla. Mitä tarkoittaa kaikki nuo selittämättömät mysteerit, ja miksi juuri viisi tyttöä?

Erittäin puutteellinen elokuva. Alkupuoli oli kiinnostava, mutta loppua kohden leffa muuttui lähinnä naurettavaksi. Ainoa hyvä asia leffassa oli Ron Perlman, joka on yksi lempinäyttelijöistäni. Leffa oli ennalta-arvattavissa, huonosti toteutettu, ja näyttelykin oli keskimääräistä huonompaa. Hyvää viihdettä, jos haluaa katsoa surkuhupaisaa Constantinen ja Manaajan sekoitusta teinityttöjen kirkumisella höystettynä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!