Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.8.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Kaksi kaverusta etsii opiskelijakaveriaan, jota eivät ole nähneet vuosikausiin. Samalla muistellaan mitä insinöörikoulussa oikeasti tapahtuikaan…

3 Idiots on intialainen komedia, joka alkaa lupaavasti, mutta on loppupeleissä ylipitkä ja hieman mauton. En ole koskaan jaksanut katsoa Bollywood-tyylisiä leffoja kunnolla, koska tanssikohtaukset ovat niin sietämättömän turhia ja sitä paitsi noloja. Tämä elokuva ei ollut ollenkaan poikkeuksellinen. Lisäksi liki kolme tuntia on aivan liikaa tämänlaiselle komedialle. Tuntui turhan venytetyltä.

Paljon olisi voinut karsia pois. Osasi olla hauska välillä, mutta rupesi sitten usko loppumaan. Olisi voitu myös puhua pelkkää hindiä, ärsytti se englannin sotkeminen sekaan. Kuin olisi katsonut huonoa animea, jossa lause sieltä täältä on enkuksi vain sen ”cooliuden” takia. Huoh.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!