Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 5.7.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Phuchitilla on huono päivä. Saatuaan potkut Phuchit joutuu ylitsepääsemättömiin rahallisiin vaikeuksiin. Kun Phuchit saa oudon puhelinsoiton jossa luvataan isoja rahasummia helpolta vaikuttavista tehtävistä, Phuchit päättää ottaa haasteen vastaan. Tehtävät muuttuvat haastavimmaksi, mutta myös rahasumma nousee…

”13 Beloved” on alkuperäinen elokuva, josta ”13 Sins” on remake. Olisi pitänyt katsoa tämä ensimmäisenä, sillä jälkikäteen katsottuna elokuva ei ole mikään ihmeellinen. Minusta tämä on hieman pliisumpi ja turhan rautalangasta väännetty, vaikka tarinaltaan alkuperäinen onkin. Loppu on tosin parempi. Nykykatsojaa remake viihdyttää silti todennäköisesti enemmän.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!