Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 18.5.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Kun nuoripari ei saa lainaa nurkkakioskin kunnostamiseen, he päättävät siirtyä kaidalta polulta. Porukka kidnappaa 8-vuotiaan pojan synttäreiltä, ja pyytää lunnaita. Kaikki menee kuitenkin päin mäntyä, kun poika osoittautuu paholaisen sanansaattajaksi…

Taas yksi tuhansista Omen-klooneista. Elokuva oli kyllä ihan katsottava, mutta jotenkin en osaa kuvitella Lostin Sawyeria ja Prison Breakin Sarahia pariksi. Leffan ”pahiksia” oli myös Stargate SG-1:ssäkin Tohtori Fraiseria näytellyt Teryl Rothery. En osaa mieltää näitä näyttelijöitä näihin rooleihin. Leffan juoni oli kulunut ja pliisu. Kokonaisuutena keskinkertainen elokuva, mutta ei yhtään sen enempää.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!