Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 23.9.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Vanha pariskunta muuttaa syrjäiseen taloon pikkukaupunkiin poikansa kuoleman jälkeen. Talo on kolkko ja vanha, mutta pari pärjää. Kaupungin väki on kummallista ja vanha rouva alkaa saada omituisia viboja asuessaan talossa…

We Are Still Here on enemmänkin trilleri kuin kauhuelokuva, sillä se ei ole kovin pelottava. Leffa on kuitenkin tehokas ja tunnelmallinen, sekä hyvin viihdyttävä ja ennen kaikkea erilainen. Leffassa yhdistyy perinteinen psykologinen trilleri ja jopa Bad Tastemainen goremylly. Näyttely on huippua, vaikka näyttelijöitä ei hirveästi tunnistakaan. Tykkäsin omaperäisestä ideasta, sekä ennalta-arvaamattomasta juonesta. Mukavaa vaihtelua, eikä aina sitä genren perushuttua.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!