Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 14.2.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Efraim Diveroli on nuori jantteri, joka tapaa lapsuudenystävänsä David Packouzin pitkästä aikaa. Packouz ei ole oikein löytänyt sitä ominta ammattiaan ja tarvitsee lapsensa synnyttyä rahaa, joten hän lähtee Diverolin kanssa tekemään asekauppabisnestä. Pojat ovat menestyksensä huipulla kun saavat 300 miljoonan dollarin diilin, mutta sitten jokin menee pahasti vikaan…

War Dogs on uskomaton tositarina. Vaikka leffasta huokuukin tietynlainen hollywoodmaisuus, on se hyvin tehty. Ei uskoisi Road Tripin, Due Daten ja Hangoverien ohjaajalta. Komiikka leffassa toimii, sillä se on minimaalista ja eniten on keskitytty itse tarinaan. Hahmot eivät muistuta lainkaan alkuperäisiä henkilöitä, mutta pointti varmaan tärkein. Kiehtova setti, suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!