Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 14.10.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Trick ’r Treat kertoo neljä Halloween-tarinaa samassa elokuvassa. Leffa kertoo Halloweenin saman päivän tapahtumat neljästä eri perspektiivistä; Koulun opettajalla elää kaksoiselämää sarjamurhaajana, neitsyt koulutyttö on lähellä löytää unelmiensa miehen, joukko teinejä tekee julman pilan kaverilleen, ja eräs nainen uskoo Halloweeniin huomattavasti vähemmän kuin miehensä…

Trick ’r Treat oli ”ihan kiva” Halloween-tarina. Leffa oli loppupeleissä melko pliisu, vaikka sisälsikin ihan hienoja kohtia. Elokuva ei pelottanut lainkaan, joten olin vähän pettynyt. Näyttelijäsuoritukset olivat ok. Ei varsinaisesti paljoa miinusta, mutta ei kyllä plussaakaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!