Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 22.6.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Yhdysvallat huomaavat että Neuvostoliitto siirtää ydinohjuksia Kuubaan. Maan turvallisuus on uhattuna ja Kennedy päättää ottaa asian ratkaistavakseen ja estää kaikin keinoin sodan syttymisen…

Mielenkiintoinen poliittinen draamatrilleri. Näyttely on loistavaa, eikä ilman hyvää näyttelyä olisikaan jaksanut katsoa yli kaksi tuntia miesten pälätystä. On leffasa ripaus äksöniäkin, mutta pääpaino on tarinan esille tuomisella. Näyttäisi siltä, että faktatkin ovat suurinpiirtein kohdillaan. Poliittiseksi elokuvaksi hyvä kun ei käynyt aika pitkäksi. Steven Culp olisi sopinut ulkonäöltään paremmin Kennedyksi ja tämä häiritsi koko leffan ajan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!