Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 23.11.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Uusiseelantilainen Burt Munro käytti vuosia rakentaakseen 1920-vuosimallia olevan Indian-nopeusmoottoripyörän aivan itse. 25-vuotinen unelma toteutui kun hän sai kerättyä rahat matkustaakseen Bonneville Salt Flatseille rikkomaan uutta Indian-pyörän maailmanennätystä vuonna 1967.

Hieno kuvaus Burt Munron elämästä. The World’s Fastest Indian on hieno pala kiihdytysajojen historiaa. Tämä tositapahtumasta tehty elokuva on toteutettu hienosti Burt Munroa kunnioittaen. Anthony Hopkins on roolissaan jälleen loistava, ja tottapuhuakseni näyttääkin hieman Burt Munroelta. Hyvä biografia, joskin minun makuuni ehkä hieman tylsä. Mutta toisaalta hetkeksikään ei huomio herpaantunut elokuvaa katsoessa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!