Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.5.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Eletään 1630-lukua. Perhe joutuu muuttamaan pois kommuunista ja asettumaan metsän liepeille. Perheen vauva katoaa ja äiti on surun murtama. Pian katoaa myös Caleb ja perheenisä alkaa epäillä noituutta syyksi…

The VVitch on erilainen, omaperäinen, brutaalin jännittävä kauhuelokuva. Näyttelijät ovat jokseekin tuntemattomia Game of Thronesin Lysa Arrynia (Kate Dickie) lukuunottamatta, mutta etenkin Anya Taylor-Joy jenkkinä taitaa sujuvasti enkkua. Lisäksi vanha puheenparsi on äärettömän taidokasta ja tuo leffaan omat mahtavat vibansa. Leffa on hidas, mutta palkitseva, raaka, järkyttävä ja synkkä ja todella hyvin toteutettu. Lämmin suositus kauhu- ja jännitysgenren ystäville.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!