Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 12.2.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Sydänsuruja poteva Frank on Italiassa matkaileva turisti, joka törmää junassa brittiläiseen Eliseen. Elise on pahamaineisen etsintäkuulutetun Alexander Piercen exä ja keksii juonen harhauttaakseen Pierceä etsiviä tahoja lyöttäytymällä Frankin seuraan…

The Tourist on puiseva ”toimintaelokuva”. Leffan koko konsepti on epäuskottava ja muovinen, näyttelystä aina juoneen asti. Angelina Jolie on ärsyttävä hissukka kivikasvo, joka ei ole brittiläistä nähnytkään aksentin tai minkään muunkaan puolesta. Ensimmäisiä kertoja myös Johnny Depp tuotti pettymyksen, vaikka hän näytteli sentään paremmin kuin kukaan muu koko elokuvassa. Lopputulos oli ennalta-arvattava ja yksinkertaisesti typerä. Kokonaisuutena katsottava elokuva, mutta odotin paljon parempaa näin nimekkäiltä ihmisiltä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!