Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.11.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Brandy on teini-ikäinen nörttityttö, joka alkaa ihmetellä murrosikäänsä kuuluvia juttuja, kuten seksiä. Hikipinko päättää tehdä listan asioista jotka täytyy opetella ennen Collegea, sillä olisihan se nyt noloa pysyä neitsyenä samalla kun muut kerskailevat kokemuksillaan…

The To Do Listissä on vähän typerä American Piemäinen juoni, mutta se on kokonaisuutena ihan tarpeeksi viihdyttävää settiä. Miltei yksikään vitseistä ei pistä nauraa räkättämään, mutta monelle pystyy röhähtelemään. Valitsin tämän katsottavaksi miltei ainoastaan The Lonely Islandin Andy Sambergin takia ja oli sääli että hänen roolinsa on elokuvassa niin vähäpätöinen.

Joitakin naamoja vilahtaa kuuluisammistakin komedoista, esim. Superbad-tähti Christopher Mintz-Plasse. Suhteellisen onnistuneesta ysärifiiliksestä plussaa. Siinä ja siinä, mutta ihan jees komedia kuitenkin. Näyttelijät tosin eivät tuntuneet yhtään teini-ikäisiltä, he kun ovat kaikki vähintään parikymppisiä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!