Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.2.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Henry on kärsinyt pienestä asti sairaudesta, geenipoikkeamasta, joka sallii hänen matkustaa ajassa. Aikamatkustus ei ole kuitenkaan sellaista mihin pystyy itse vaikuttamaan, vaan matkustus tapahtuu kohtauksenomaisena, ja aika ja paikka kohdistuu elämän isoimpiin tilanteisiin. Henryn elämä saa yllättävän käänteen kun tapaa naisen, joka väittää tuntevansa hänet ennalta…

Aikamatkustajan Vaimo on yllättävän hyvä elokuva! Leffa on virkistävä, ja se sisältää mielestäni kaikista parhaan ja kutkuttavimman elementin mitä elokuvassa voi olla: Aikamatkustus. Pidin leffan kuvioista, ja näyttelijöistä. Hyvin tehty ja alusta loppuun mielenkiintoinen elokuva. Sopii myös hameväelle, sillä elokuva sisältää sopivasti kaikkea: romantiikkaa, draamaa, trilleriä, ja scifiä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!