Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 12.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Bryan on taitava ja älykäs lakimies, joka ei usko mihinkään normaalista poikkeavaan, ja on monessa asiassa mahdollisimman skeptinen. Bryanin täti kuolee omituisissa olosuhteissa isossa talossaan. Bryan perii talon, ja huomaa pian taloa asuttaessaan, että siellä tapahtuu jotain kummallista. Käy ilmi että talo kätkee taakseen synkän historian, joka Bryanin on selvitettävä…

The Skeptic on pelottava elokuva. Leffa sisältää perinteistä psykologista kummittelukauhua. Pidin leffan teemasta ja juonesta, sillä se sai katsojankin epäilemään juttujen todenperäisyyttä. Leffa oli helposti katsottava, ja sisälsi kivoja pieniä vertahyytäviä koukkuja, jotka todellakin pistivät pelkotunteen liikkeelle. Suosittelen kaikille psykologisista elokuvista, kummitusjutuista, ja jännärikauhuista tykkäävälle.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!