Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Allie Platt lähtee etsimään kadonnutta isäänsä. Jo pitkään mielenterveysongelmista kärsinyt isä on lähtenyt matkalle, jolta ei ole palannut. Allie-tyttö löytää isänsä muistiinpanot, ja alkaa tutkimaan mysteeriä. Johtolangat johdattavat Allien ystävineen pienelle saarelle. Saari vaikuttaa epäilyttävältä, ja pian epäilyt osoittautuvat oikeiksi…

The Seamstress oli iso pettymys. Elokuva oli ihan katsottava, mutta näyttely ja juoni kusi pahan kerran. En tykännyt näyttelijäsuorituksista, ja juoni oli jotenkin nähty ja kliseinen. Elokuva oli ihan hyvin tehty, mutta kokonaisuus oli todella laimea. Jos olisin tiennyt, olisin jättänyt välistä. James Kirk on tosin ihan hyvä näyttelijä, jo pelkästään nimensä takia.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!