Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.1.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Perheenisä ostaa katukirppikseltä krääsää, kun nuorempi lapsista nappaa itselleen mystisen boksin, jossa on kirjoitusta. Laatikolla on kummallinen vaikutus tyttöön ja pian piinaavan käytöksen huomaa isäkin…

The Possession on tyypillisyydestään huolimatta yllättävän karmiva pehmokauhuleffa. Olen nähnyt samasta aiheesta liian monta elokuvaa ja siinä mielessä tämä osasi yllättää positiivisesti. Tykkään myös Jeffrey Dean Morganista, millä on ehkä osaa ja arpaa mielipiteeni lopputulokseen. Dybbukin idea on niskakarvoja nostattava. Tuli vähän samanlaiset vibat kuin silloin kun teininä katsoin The Ringiä ensimmäisen kerran keskellä yötä äänet kovalla. Kyllä tämä ihan toimivaa matskua on, vaikka ymmärrän että idean ja muutaman juoniaukon ja naurettavuuden vuoksi leffaa voi joku pitää surkeana.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!