Eletään vuotta 1978. Pienessä amerikkalaiskylässä katoaa mystisesti nuoria koulupoikia. Johtolankoja ei ole, mutta tapahtumapaikoilta on löydetty mustia ilmapalloja…

The Black Phone toimii parhaiten, kun elokuvasta ei tiedä mitään ennalta, joten suosittelen jopa tämän arvion skippaamista. En spoilaa tekstissäni yhtään, mutta suosittelen katsomaan elokuvan ensin. Et tule katumaan sitä.

The Black Phone on kauhun mestarin, Sinisterin ohjaajan Scott Derricksonin kokopitkä uutuus. Elokuvaan on saatu luotua täydellisesti 70-luvun tunnelma ja vanhanaikainen jännittävyyselementti, joka saa sen tuntumaan kuin olisi itsekin taas lapsi, joka katsoo kauhuelokuvaa ilman vanhempien lupaa.

Elokuva sisältää sopivasti riipivää jännitystä, eikä säikäytyksiltäkään vältytä. The Black Phone hienoin anti on tarkkaan punottu, yhteen kietoutuva tarina ja juoni. Leffa on myös sopivan brutaali. Pidän elokuvan hahmokehityksestä ja näyttelystä mielettömän paljon. En löydä tästä elokuvasta yhtäkään virhettä, tai edes tunnetta mistään puutteellisuudesta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!