Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 8.11.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Joukko astronautteja tekee tutkimuksia Marsissa, kunnes iso myrsky tulee kohdille. Yksi astronauteista lentää myrskyn ja tavaran mukana joten muut olettavat hänen kuolleen ja karkaavat takaisin Maahan. Vaan käykin ilmi että jamppa selviää hengissä…

”Yksin Marsissa” osoittautuu pettymykseksi. Katsoessa ehti monta kertaa kyllästymään ja tuntui että Marsissa palloilun väliin ei saada liikaa täytettä jolla pystytään pitämään katsoja hereillä. Juoni ei loppupeleissä ole niin ihmeellinen. Lukuisalla hyvällä näyttelijällä homma pidetään kasassa ja pidin erityisesti avaruuteen keskittyvissä kohtauksissa, jotka loivat kivasti jännitystä. Nekin toisaalta toteutettiin Gravityssa ja Interstellarissa paljon paremmin. Juoniaukoista ei huvita aloittaa.

Kyllähän tämän isolla ruudulla katsoi kun seurana oli Matt Damon, Jessica Chastain, Jeff Daniels, Michael Peña ja Sean Bean (tulihan se LOTR vertauskin sieltä). Viime aikoina on tullut liikaa avaruusleffoja ja Martian on valitettavasti huonoimmasta päästä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!