Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.2.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Ben Garvey on entinen taparikollinen, jonka ehdonalaisesta vapautumispäivä kuitenkin koittaa. Oltuaan pitkään vankilassa, mies haluaa olla lähellä perhettään. Rikollistaustan takia Ben saa kuitenkin potkut työharjoittelupaikastaan, ja päättää tehdä vielä yhden keikan. Keikka meneekin mönkään, ja mies joutuu vankilaan odottamaan teloitustaan. Kuoleman sijaan mies herää kuitenkin Oregonista…

The Lazarus Project oli pienoinen pettymys, sillä odotin jotain niinkin huikeaa kuin The Jacket. Leffan tarinankerronta oli turhan hidas, vaikka juoni oli ihan loistava. Pidin myös Paul Walkerin ja muiden roolisuorituksista. Leffassa ei ole mitään vikaa, se ei ollut vain niin kiinnostava kuin mitä luulin. Elokuva on jännittävä, mutta kokonaisuus jää löyhäksi. Loppukin jää hieman auki. Perustrilleri, joka olisi voinut olla parempikin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!