Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 8.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Hallitus on kautta aikojen tehnyt MK-testejä amerikkalaisilla, jotka myöhemmin kiellettiin kolmen presidentin toimesta. Kaikki aineistot tuhottiin, eikä jäänyt edes todisteita siitä, että testit oikeasti lopetettiin – sillä niitä ei lopetettu. Tohtori Phillips ylläpitää testiryhmää, jonka päämääränä ihmisen psyyken avulla luoda solukuolemaa…

The Killing Room on samaan aikaan jännittävä ja nerokas elokuva. Asetelmasta ja ideasta tuli hieman mieleen Cube, vaikka leffa on kokonaisuudeltaan erilainen. Peter Stormare on yksi all time -suosikkinäyttelijöistäni. Pidän myös Chloí« Sevignystä, ja häntä näkee elokuvissa muutenkin erittäin harvoin. Toisaalta leffassa oli myös yksi inhokeistani, nimittäin Clea DuVall. Juoneltaan elokuva oli melkein virheetön, mutta loppuun en ollut tyytyväinen (siitä -1). Toisaalta leffa jaksoi viedä, sillä olin tyrmistynyt ja yllättynyt kun se loppui niin nopeasti. Elokuvan on pakko olla hyvä, jos sen loputtua olisi halunnut katsoa vielä toiset mokomat puolitoista tuntia.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!