Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 8.8.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Vankilan sadistinen johtaja huomaa että edes kastraatio ei auta vankeja osoittamaan kunnioitusta vankilanjohtajaa kohtaan ja päättää tehdä 500 hengen ihmistuhatjalkaisen edellisten kahden filmin perusteella…

Jos edelliset osat olivat edes lähellekään hyviä tekotavaltaan ja näyttelyltään niin kolmas osa kusee – ja pahasti. Aikuisviihdenäyttelijätär Bree Olson näyttelee paremmin kuin saksalaissyntyinen seniori Dieter Laser ja britti Laurence R. Harvey. Laserin ylinäyttely ja ylivenytetyt sanat häiritsevät aivan liikaa, mutta Harvey on ihan OK vähän leppoisammassa roolissa. Sairasta matskua, mutta ei ehkä edes niin sairasta kuin edelliset kaksi. Kävi jopa aika pitkäksi. Tom Six on mielenkiintoinen ohjaaja, mutta pidän edelleen häntä ja Laseria vähän mielenvikaisena. Tsekkaa yksikin Laserin haastattelu. Huhhuh.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!