Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.3.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Palkkionmetsästäjä tapaa toisen matkalla Red Rocksiin. Kun lumimyrsky yllättää, seurue pysähtyy Minnien majataloon, jossa on vieraita ihmisiä. Tilanne eskaloituu kahvinjuonnista yllättäviin käänteisiin…

Quentin Tarantinon kahdeksas leffa, The Hateful Eight on melko pitkä, mutta tarinankerronnallisesti upea elokuva. Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen ja Channing Tatum ovat huikeita rooleissaan, mutta etenkin Jennifer Jason Leigh tekee loistosuorituksen. Tykkäsin dekkarimaisesta otteesta, joka pisti alituiseen arvaamaan missä mennään. Tarantinon raakuus näkyy leffassa, mutta ei enää niin tunnistettavasti. Huippuleffa, suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!