Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.3.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Hamiltons on melkein tavallinen perhe. Hamiltons eroaa muista perheistä siinä että heidän molemmat vanhempansa ovat kuolleet, ja he joutuvat selviämään itsekseen. Perheeseen kuuluu kaksoset, David, Francis ja pikkuinen Lenny. Suvussa on kuitenkin tauti, jonka kanssa he yrittävät elää. Heidän ravintoonsa ei kuulu ihan tavallinen ruoka, ja ruoan on oltava mieluiten tuoretta. Perheen pienin on kaikista nälkäisin, jopa aggressiivisen nälkäinen..

Jälleen uusi vampyyrielokuva. The Hamiltons on b-draamakauhua, eikä jaksanut oikein sytyttää. Kokonaisuutena leffa oli jokseekin katsottava, mutta liian moni asia jäi selittämättä, ja liian moni asia on jo toteutettu ennenkin elokuvissa vielä paremmalla tavalla. Näyttelijäsuoritukset olivat keskinkertaisia. Hieman surullinen ja hämmentävä tarina. Keskivertosäikyttelyä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!