Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.1.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Expendables-erikoistiimin jahtaama pääpahis onkin elossa ja sattuu sohaisemaan vieläpä Ceasaria. Siitä Barney hermostuu, mutta ajattelee oman tiiminsä olevan jo parhaat päivänsä nähnyt ja kokoaa uuden tiimin nuorista ja jaksavista…

Vaikka Stallone kuinka yrittää, ei tämä voi hyväksi muuttua. En edelleenkään syty väkisin väännetystä läpästä, kuivasta näyttelystä ja kehnosta kokonaisuudesta, jota äksöni ja tehosteet peittelevät. Edelleen yhtä hölmöä mäiskettä, joka alkaa puuduttaa jo puolen tunnin kohdalla. Harmi, että suhteellisen menestyneet näyttelijät heittävät näin läskiksi. Äksöni voi olla äksöniä ilman että vedetään överiksi. Expendablesia katsoessa tulee liian nopeasti ähky.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!