Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 6.7.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Suosittu rikoskirjailija Sarah Morton matkustaa Ranskaan keräämään inspiraatiota uuteen kirjaansa. Kun taloon muuttaa kustantajan tytär odottamatta, Sarah kiinnostuu tyttären menneisyydestä ja alkaa kirjoittamaan sen pohjalta uutta kirjaansa…

Swimming Pool on outo eroottinen trilleri. Elokuva on kiinnostava ja pitää otteessaan, mutta kokonaisuutena kuitenkin minun makuuni liian erikoinen. Charlotte Rampling ja Ludivine Sagnier näyttelevät hyvin, ja (nykyisin Game of Thronesin Tywin Lannisterina tunnettu) Charles Dance osaa myös hommansa. Juoni ei vaan ole tarpeeksi natsaava minulle ja elokuva on vähän turhan monimuotoinen ja taiteellinen makuuni. Blah.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!