Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.4.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Nuori nainen nimeltä Faith pakenee poikaystäväänsä toiseen kaupunkiin, ja tutustuu samalla vahingossa toiseen samanikäiseen naiseen. Naiset ystävystyvät ja Faith muuttaa Lolan farmille asumaan. Kummatkin tytöistä ovat kokeneet kovia ja tahtovat kauas pois omista ongelmistaan ja synneistään. Käy kuitenkin ilmi että uuden tuttavuuden synnit ovat pahinta luokkaa, eikä poispääsyä ole…

Elokuvassa ”teini-ikäisiä” näytelleet Amy Shiels ja Lucy Holt ovat selvästi yli-ikäisiä kyseisiin rooleihinsa. Rupesi ihan naurattamaan kun he yrittivät olla niin teiniä feikki-henkkareineen. Leffan draamaosuus oli hyvä, mutta pohjimmainen idea täysin järjetön. Loppu oli huono, ja elokuvan toteutus ei ollut mikään paras. Siedettävää draamakauhua.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!