Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.12.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Mitchell ja Carter lähtevät retkelle kahdestaan. Kaverisuhde on hieman säröillyt erinäisistä elämänmuutoksista, eikä helpotusta tule kun auto hajoaa keskellä erämaata. Lopulta kaverusten täytyy kuitenkin lyödä hynttyyt yhteen selvitäkseen piinaavasta tilanteesta kun ei kännykkäkään saa signaalia…

Scenic Route on alusta loppuun erittäin jännittävä trilleri. Suorastaan piinaava. Tykkäsin Josh Duhamelin ja Jan Foglerin näyttelystä erittäin paljon. Matalan budjetin leffaksi juonenkuljetus on taidokasta pikkuisen ennalta-arvattavine twisteineen. Viihdyin tämän leffan parissa niin että aika katosi hetkeksi kokonaan. Elokuva on hieman masentava, mutta sellaisista tuppaan pitämäänkin. Suosittelen tsekkaamaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!