Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.12.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Entinen jääkiekkoilija, elämässä kovia kokenut metamfetamiininarkkari tykkää lumilautailusta yksin. Lautaillessaan, puhkeaa lumimyrsky, mutta mies ei siitä piittaa vaan päättää lasketella kartoittamattomalla alueella vuoren toisella puolella ja yllättäen eksyy. Kun lumimaisemista ei olekaan helppoa ulospääsyä, mies joutuu jäämään yöksi kylmyyteen…

6 Below: Miracle on the Mountain on selviytymistarina, joka perustuu Eric LeMarquen aitoihin kokemuksiin. Pääosaa näyttelee Josh Hartnett, jota en muista nähneeni elokuvissa kovin monta kertaa sitten Pearl Harbourin. Hyvinhän tuo näyttelee. Puolitoistatuntisessa leffassa ei hirveästi muita näyttelijöitä nähdä. Jännittävä tositarina, kuin Jungle lumimaisemissa, mutta tiedä sitten miten paljon dramatisoitu, sillä LeMarquesta ei hirveästi löydy faktatietoa netistä. Ihan hyvä leffa, mutta jostain syystä hieman jätti kylmäksi (pun intended).

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!