Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.7.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Hitusen korruptoitunut huumeryhmän erikoisjoukko saa kartellin kimppuunsa keikan jälkeen, jossa parempiin taskuihin katosi 10 miljoonaa dollaria…

Arnold Scwarzenerggerin tähdittämä Sabotage on perusvarmaa äksöniä. Leffa osaa olla yllättävän rankka, vaikka juoni onkin aika köykäinen. Näyttelijöitä elokuvassa on iso liuta, Arnoldin lisäksi priimaa tähteä kuten Sam Worthington, Josh Holloway ja Terrence Howard. Näyttely ei silti ole mitään huippua, eikä kemiat oikein toimi. Kokonaisuutena kuitenkin varsin katsottavaa mättöä. Juuri niitä äksöneitä, joiden katsomisen jälkeen ei oikeastaan kaduta yhtään, mutta ei samalla menetäkään mitään jos jättää katsomatta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!