Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.11.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Doverin ja Birchin perhe viettävät kiitospäivää kun kaksi leikkivää lasta katoavat jäljettömiin. Alkaa suuri etsintäpartio ja vanhemmat alkava olla epätoivoisia…

Prisoners on elokuva, joka varmasti riipaisee jokaista vanhempaa syvältä. Kuljetaan aika pitkälti The Lovely Bonesin jalanjälkiä, mutta pienistä viittauksista huolimatta Prisoners on suorastaan täydellinen trilleri. Näyttely on priimaa, mikä olikin odotettavissa, sillä onhan rooleissa niinkin upeita nimiä kuin Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Maria Bello, Terrence Howard, Melissa Leo ja Paul Dano.

Eniten pidän elokuvassa siitä miten se tempaisee mukaansa ja miten isän huoleen pystyy samaistumaan suoranaisen järkytyksen saattelemana. Pidän elokuvan repivästä jännityksestä, joka säilyy ihan loppusekunneille asti. Trillereiden ystäville tässä on oikeasti upea leffa. Suosittelen lämpimästi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!