Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 3.3.2019, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 5 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 31-vuotias.

Yksi maailman taitavimmista ja pahamaineisimmista salamurhaajista, Duncan Vizla on jäämässä eläkkeelle ja asettumassa yksinään tuppukylän rauhaan. Häntä kuitenkin vainoaa vanha murhia tilaava firma, joka velkakierteissään yrittää pistää entiset palkollisensa pois päiviltä, jottei tarvitsisi maksaa heille mitään…

Polar on John Wick ja Equalizer -tyyppistä brutaalia mättöä, joka ei jätä kylmäksi. Leffa on sitä K18 väkivaltaa ja tissejä aidoimmillaan ja toimii jos pitää ronskista äksönistä, joka aiheuttaa tahattomia irvistelykohtauksia. Mads Mikkelseniä on ilo katsella hänelle sopivassa roolissa. Erikoinen, synkkä, mustaa huumoriakin seassa. En ymmärrä miksi tätä on parjattu, suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!