Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.12.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

80-luvulla eli neljä kaverusta, jotka tykkäsivät klassikkopeleistä. Brenner oli kavereista ylivoimaisesti paras Arcade-pelaaja, koska osasi laskea pelien toistuvat kaavat. Kun peleistä tulee hittituote, NASA lähettää parhaat taidonnäytteet avaruuteen. Reilut 20 vuotta myöhemmin avaruusolennot hyökkäävät ja hyökkärit näyttävät yllättävän tutuilta…

Pixels on hämmentävä elokuva. En vihaa Adam Sandleria vain koska häntä täytyy vihata ja sitä paitsi tässä elokuvassa hän on yllättävän siedettävä. Kevin Jamesilla on hieman epäuskottava roolihahmo, mutta elokuva on vedetty överiksi muutenkin. Paikoittain ihan hauskakin komedia, jota ei kannata ottaa liian vakavasti. Pidän pikseleistä ja old school -grafiikasta, joten tämä elokuva oli siksi pitkälti mieleeni. Ei hassumpi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!