Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.8.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 16 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Lääkiksen patologian harjoittelijaryhmä harrastaa vaarallista peliä vapaa-ajallaan; kuka pystyy toteuttamaan täydellisimmän murhan jäämättä kiinni. Motiiveja eikä syitä ole olemassakaan vaan ryhmä tappaa ”jokainen ihminen kuolee kuitenkin” -periaatteella. Sairaaseen peliin kuuluu huumeita ja pimeää ellei jopa nekrofilista seksiä. Kuoleman jälkeen harjoittelijat saavat ruumiit töihin analysoitavaksi ja peli käy yhä jännemmäksi…

Pathology on ällö, sairas, ja hieman kieroutunut, mutta jännittävä trilleri kaistapäisistä lääkisharjoittelijoista. Älykkyys (tai älykäs sekopäisyys) lääketieteeseen/patologiaan yhdistettynä luo aika mielenkiintoisen kokonaisuuden. Pääosassa nähdään Heroes TV-sarjasta kuuluisuuteen ponnahtanut Milo Ventimiglia.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!