Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.7.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Kaikki luulivat että Chev Chelios kuoli pudottuaan helikopterista pelkälle asvaltille. Hullut kiinalaiset kuitenkin keräävät Chelioksen talteen, ja korvaavat hänen sydämensä keinotekoisella, joka pyörii sähköllä – vain nähdäkseen hänen kituvan hitaasti ja varmasti. Chelios on kuitenkin vahvaluonteisempi kuin koskaan, ja imee itsensä virtaa samalla kun etsii viimeistä tapettavaa, sitä jolla on hänen sydämensä…

Crank on parasta ”aivot narikkaan”-viihdettä. Pidän leffan nopeatempoisuudesta ihan älyttömästi. Ja koska kyseessä on toimintakomedia, kaistapäisille kohtauksille saa nauraa ihan vapaasti. Leffa on pähkähullu, ja epärealistinen, mutta kannattaa pitää mielessä että se on myös täysin fiktiivinen. Jason Statham kumppaneineen on roolissa lyömätön. Pidän muutenkin Chalioksen rautaisesta roolihahmosta, joka menee ”turpaan kaikille sukupuolesta tai koosta huolimatta” -periaatteella. Leffassa näkyy paljon paljaita maitorauhasia, sekä veristä väkivaltaa. Siitä huolimatta, loistomättöä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!