Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.9.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Julian on rikollisäitinsä luotsaama huumediileri, joka elää Bangkokissa pahamaineisen veljensä kanssa. Kun veli kuolee, äiti matkustaa Thaimaahan ja janoaa kostoa murhaajille. Julian joutuu näyttää äidilleen kenen joukoissa seisoo…

Only God Forgives on hidas rikosdraama, jossa ei tunnu olevan päätä eikä häntää. Tykkään harvasta Nicolas Winding Refnin tekemästä elokuvasta – tuppaavat olemaan taidepaskaa. Leffa on hyvin seurattava, mutta ärsyttävän teennäinen kokonaisuutena, sanoinko jo hidas? juoni ei ole kummoinen ja loppuratkaisu on jokseekin ennalta-arvattavissa ja typerä. Leffana katsottava, mutta odotin jotain ihan muuta. Ryan Gosling alkaa olla kivikasvo näissä samanlaisissa rooleissaan, eikä herätä enää minkäänlaisia fiiliksiä. Höh.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!