Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.8.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Mexico-trilogian viimeisessä osassa El Mariachi lähtee kostamaan perheensä menetystä pahamaineiselle armeijan kenraalille, joka muiden roistojen muassa suunnittelee Meksikon presidentin murhaamista. Samalla hyvät ja pahat poliisit ovat tapauksen jäljillä, ja juoni saa uudenlaista sävyä…

Once Upon A Time In Mexico on ehkä paras näistä kolmesta, mutta kokonaisuutena leffa oli pienoinen pettymys. Leffa oli hyvä ja jatkoi samaa rataa mitä edellisetkin. Jotenkin Antonio Banderaksen naamataulu alkoi jo tätä leffaa katsoessa hieman kyllästyttämään. Eikä Salma Hayekia näkynyt tarpeeksi. Minua häiritsi myös suunnattomasti se että Danny Trejo näytteli elokuvassa Cucuy-meksikaania, vaikka näytteli myös Desperadossa puukkomies Navajoa. Johnny Depp oli leffassa sentään hyvä. Olisi voinut olla parempikin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!