Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 12.4.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Pari teini-ikäistä pelaa netissä peliä nimeltä ”Nerve”, jossa tehdään uskomattomia haasteita ja tienataan sitä mukaa rahasummia. Vee yllytetään peliin mukaan ja hän huomaakin elämänsä olleen tylsää ennen adrenaliinihyökkäyksiä aiheuttavia koitoksia…

Nervessä on kiinnostava idea, mutta toteutus on ärsyttävän kehno. Näyttelykin on vähän niin ja näin. Eniten leffassa tökkii selkeät ja näkyvät epäkohdat sekä se, että ”pelkokerroin” puuttuu kokonaan. Hahmot eivät myöskään ole tarpeeksi kiinnostavia ja kiinnostus lopputulokseen lopahtaa aika alussa. Venäjällä oletettuun tosielämän ”Blue Whale” -”pelin” tapahtumat pohjautuvat tähän leffaan. Hölmöä hommaa niin leffassa kuin tosielämässäkin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!