Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.11.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

IMF kärsii hätäpäivää kun missiot jäävät sattuman varaan ja Ethan huitelee ties missä. CIA ottaa IMF:n komentonsa alle eikä usko huhutun vastaiskuryhmän Syndikaatin olevan olemassa. Tähän Ethan aikoo tehdä muutoksen…

Järjestykesssään viides Mission Impossible jättää hieman kylmäksi, vaikka Tomppa onkin kova luu tämäntyyppisissä äksönipätkissä. Leffan stuntit eivät ole mitään päätähuimaavia ja loogisuus rakoilee. Näyttelykin vedetään vähän turhankin varman päälle. Leffoista osaa odottaa että aina jotenkin selvitään, mikä syö yllätyksellisyyttä. Jostain syystä en pitänyt niin paljon kuin aiemmista. Kokonaisuutena kuitenkin ihan peruskatsottavaa humppaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!