Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 3.11.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Theresa löytää lenkkeillessään Chicagon rannalta pullon, jonka sisällä on rakkausviesti menetetylle rakkaalle. Viesti on signeerattu G:llä ja toimittajana työskentelevä Theresa liikuttuu ja ihastuu viestin kirjoittajaan. Ihastuksissaan Theresa päättää ottaa selvää kuka viestin on kirjoittanut…

Luin Nicholas Sparksin ”Viesti mereltä” kirjan joskus poikasena, mutta en enää muistanut koko tarinaa. Elokuva-adaptaatio kirjasta on hieno, lämmin kokemus. Näyttely ja etenkin kemia Robin Wrightin ja Kevin Costnerin välillä on upeaa. Pidin leffan tarinankerronnasta ja etenemisestä, eikä elokuva käynyt pitkäveteiseksi missään kohtaa. Surullinen nyyhkytarina, eikä pillittämiseltäkään voi aina välttyä. Suosittelen romanttisista tragedioista pitäville.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!