Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.7.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Bond lähetetään tutkimaan kolmen kuolleen agentin tapausta. Uppoutuessaan syvemmälle Bond huomaa olevansa keskellä voodookaupungin heroiinijengiä…

Tähän mennessä Live and Let Die on huonoin näkemäni Bond-elokuva. En erityisemmin pidä Roger Mooresta. Leffan juoni ei ole riittävän hyvä, se on vähän hujan hajan. Näyttely on ihan OK, mutta tarinankulku tökkii ja pahasti. Elokuva on Bondille tyypillisesti vauhdikas, mutta sisältää myös aika paljon diipadaapaa. Lopun jahtauskohtaukset rupesivat toden teolla kyllästyttämään. Kaikesta huolimatta tämä on Bond-maratonin pakollinen osa, jota ei tohdi jättää väliin. Toista kertaa en tuhlaisi aikaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!