Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 8.4.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Nuori eläintarhan kasvatti, intialainen nuori mies Pi lähtee perheensä kanssa Intiasta, kunnes laiva uppoaa kesken reissun. Pi pelastuu pelastusveneeseen, mutta huomaa eläintarhan bengalintiikerin pelastuneen samalle lautalle…

Life of Pi on jännittävä seikkailuelokuva. Leffa on miljööltään piristävän erilainen ja luontokuvauksiltaan maukas. Pidän leffan visuaalisuudesta, joka on suorastaan unenomainen. Näyttely on poikkeuksellisen hyvää, ottaen huomioon että tyyppejä en ole juurikaan aiemmin leffoissa nähnyt. Hyvä leffa, joskin en tiedä oliko se nyt neljän Oscarin arvoinen kuitenkaan. Myrskykohtaukset toimii. Ihan suositeltava kokonaisuus.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!