Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.8.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Rachel Heggie aloittaa poliisikokelaana uudessa kaupungissa. Kun sellin vakioasiakas nuorukainen on taas ongelmissa, käy samalla ilmi että poliisiaseman pollarit ovat öykkäreitä. Mystinen vähäpuheinen mies vangitaan tutkinnan ajaksi ja asemalla alkaa tapahtua kummia…

Let Us Prey on sekava ö-laarin elokuva. Leffassa nähdään Game of Thronesin Davos Seaworthina tuttu Liam Cunningham, mutta muuta hyvää siinä ei olekaan. Vaikka Pollyanna McIntosh muistuttaa habitukseltaan Milla Jovovichia ja näytteleekin ihan hyvin, se ei leffaa pelasta. Sekava ja tylsä ”kauhu”elokuva, josta ei oikein ota tolkkua missään vaiheessa. Kannattaa skipata, jos tulee vastaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!