Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Aikojen alusta on elänyt vampyyrikuningatar, jonka tappoi ritari McLaren. Ennen kuolemaansa vamppikuningatar kirosi kuitenkin paikan ja McLarenin suvun viimeiseen polveen saakka, jonka seurauksena kaikki 18-vuotiaat naiset muuttuvat lesbovampyyreiksi. Neitsyen ja McLarenin suvun viimeisen jäsenen veri sekoitettuna tulee herättämään vampyyrikuningattaren vahvempana kuin koskaan.

Nykyaikana Erostaan sydänsurua poteva Jimmy lähtee panomies-kaverinsa Fletchin kanssa patikoimaan, koska heillä ei ole rahaa lähteä Ibizalle. Patikointiretkestä tulee positiivinen yllätys, kun miehet kohtaavat Britannian syrjäseudulla joukon eurooppalaisia nuoria naisia. Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitellusti, kun naisista tulee lesbovampyyreja…

Elokuvan nimi antaa ymmärtää että elokuva olisi automaattisesti huono. Näin ei kuitenkaan ole, sillä ”Lesbovampyyrin tappajat” on oikeasti hauska mustan huumorin kauhukomedia. Näyttelijäsuoritukset ovat hyviä. Erityisesti yllätyin juonesta, ja leffassa käytetyistä tehosteista. Positiivista oli myös se että tissejä eikä verta näkynyt melkein ollenkaan, vaan leffa keskittyi enemmänkin koko konseptin antavaan humoriikkaan. Leffassa oli omanlaista vapaamielisyyttä ja läppä jotenkin upposi surkuhupaisuudellaan. Hyvä komedia.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!