Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 3.9.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Tohtori Rick Marshall on kehittänyt oman teoriansa, jolle kaikki nauravat. Marshall on varma, että on olemassa tuntematon energianlähde, jota voidaan valjastaa tietyllä laitteella. Marshall saa laitteen tehtyä, ja lähtee assistenttinsa kanssa kokeilemaan laitetta. Ensin heidän täytyy kuitenkin löytää paikka, jossa on paljon kyseistä energiaa. Rick Marshall kumppaneineen onnistuu luomaan portaaliin todellisuuteen, jossa menneisyys, nykyisyys, ja tulevaisuus vallitsevat samaan aikaan. Mutta samalla kun pyörre imaisee heidät mukaansa, he hukkaavat laitteensa, ja mahdollisuutensa paluuseen. Toisessa todellisuudessa he tapaavat puoliapina Cha-kan etsiessään paluutietä takaisin maailmaansa…

Land of the Lostia sekä kehutaan ja haukutaan. On totta, että vitsit eivät olleet kovin hyviä, ja elokuva piti katsojiaan tyhminä. Leffa oli epärealistinen, epähauska, mutta sen juoni oli omaperäinen ja ennalta-arvaamaton. Will Ferrell ei ollut todellakaan mikään hyvä tässä elokuvassa, enkä ollut vakuuttunut muidenkaan roolisuorituksista. Apinan kostuumi ja lavasteet olivat melko tekemällä tehdyt, mutta juoni oli tarpeeksi hauska ja varsin psykedeelinen makuuni. En osannut päättää oliko leffa hyvä vai huono. Veikkaisin että ihan katsottava. Olisi voinut olla parempikin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!