Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 2.9.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Rebecca Porter asuu hyvissä oloissa lääkärimiehensä kanssa. Dylan Kershawin elämä taas ei ole mennyt niin ruusuisesti. Eri puolella maata asuvat toisilleen tuntemattomat ihmiset alkavat yht’äkkiä jakamaan toistensa silmät ja pystyvät telepaattisella yhteydellä puhumaan toisilleen…

In Your Eyes on kuin Sense8 leffana. Näyttelijät eivät ole kovin tunnettuja, mutta leffa on hyvin näytelty. Uniikki, kiehtova, mukaansatempaava. Jos en olisi nähnyt Sense8-sarjaa, olisin varmaan innostunut enemmän. Söötti ja romanttinen leffa, joka kuitenkin ehkä jää vaitonaiseksi, sillä taustoja ei juurikaan avattu. Kannattaa silti vilkaista, jos kiinnostaa scifi-romantiikka.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!